Når vil Bitcoin slå $ 12 000-marka igjen?

I dag handler bitcoin for omtrent 11 700 dollar. Dette er litt over hvor det var for bare 24 timer siden, men det store spørsmålet som er sannsynlig i tankene til praktisk talt alle kryptohandlere der ute, er: „Når skal $ 12K dukke opp igjen?“

Planlegger Bitcoin å rykke opp når som helst snart?

For ikke så lenge siden steg verdens største cryptocurrency med markedsverdier helt til 12 400 dollar i det som lett var den største piggen eiendelen hadde sett på godt over ett år. Overspenningen varte imidlertid ikke lenge, noe som fikk mange til å innse at styrken i bitcoin fortsatt henger i noen områder, og med mindre at $ 12K kan bli rammet igjen, bør mange handelsmenn ikke forvente å se valutaen slå sin all-time high igjen når som helst snart.

Akkurat nå ser det ut til at eiendelen beveger seg i et sakte og jevnt tempo. Selv om ting ikke nødvendigvis har tatt seg opp ennå, er det sannsynlig å anta at de vil gjøre det i løpet av de kommende ukene. Det som Bitcoin ser ut til å gjøre, stiger litt etter litt hver dag. $ 100 her, $ 100 der. 12 000 dollar er mer enn sannsynlig i bitcoin fremtid igjen, selv om vi sannsynligvis ikke vil se eiendelen slå dette territoriet igjen før minst september.

Faktum er at bitcoin gjentar mye av oppførselen den utstilte tilbake i mai og juni. I løpet av den tiden var det store motstandsmerket 10 000 dollar, noe bitcoin slo til i løpet av den tidlige delen av hver måned. Imidlertid varte disse bølgene bare i det som føltes som bare minutter før eiendelen tok et stort skritt tilbake. Bitcoin følte sannsynligvis et press for å ramme $ 10 000, men så ikke ut til å ha det som trengs for å bli der.

Det var ikke før noe stort skjedde at bitcoin hadde en grunn til å forbli over 10.000 dollar. USA banet vei for andre stimulansekontroller, mens bankene kunngjorde at de hadde fått grøntlys til å tilby krypto forvaringstjenester til kundene sine, og derved bygge bro mellom både sentralisert og desentralisert finans. Når disse trekkene ble gjort, flyttet bitcoin inn i et fem-sifret territorium og har holdt seg der siden den gang.

Noe stort behov for å skje

Dermed kan man bare anta at noe lignende stort vil trenge å skje for at bitcoin kan bevege seg utover 12 000 dollar permanent. Hva den store manøvren vil være, er praktisk talt noen gjetning på dette tidspunktet, selv om det må sentreres rundt mainstream-finansiering, som banker som tilbyr krypto slik de tilbyr sjekk- og kontanttjenester. Fram til da er bitcoin nødt til å forbli der den er.

Den gode nyheten er at bitcoin har holdt seg relativt oppe, og holdt seg innenfor området 11.000 dollar de siste ukene, og den hausseoppførselen deres sliter av på andre mynter og symboler. Et godt eksempel er Ripples XRP, som har steget fra omtrent 18 øre til drøyt 30 øre siden midten av juli.